Hasznos kiegészítője autónknak a fényhíd

fényhíd

Fényhíd

Látni és látszani, ezek azok a feltételek, amelyeknek muszáj megfelelnünk az esti órákban, amikor autóban ülünk. A balesetek elkerülése érdekében, gondoskodni kell arról, hogy az előttünk lévő akadályok mielőbb felfedezésre kerüljenek. Hatékony társunk lesz ennek elérésében a gyorsan felszerelhető fényhíd. Voltaképpen egy duplasoros LED csíkról van szó, ami az autó elejére vagy tetejére kerülhet.

A leggyakrabban olyan esetben hasznos befektetés, ha gyakran megfordulunk kivilágítatlan útszakaszokon. Az alumíniumházzal ellátott fényhíd remekül viseli a zord időjárási körülményeket és más megterheléseket. Nemcsak a közeli, hanem a kifejezetten távoli tereptárgyakat is meg tudja világítani.

A felszerelése egyszerű és gyorsan elvégezhető, de ha nem boldogulnánk bele, akkor bármelyik műhelyben könnyedén elvégzik a szakemberek. A fényhíd használati ideje kitolódhat egészen 30 000 óráig, így garantáltan nem kell gyorsan másik CREE LED sorban gondolkodnunk. A 18 000 Lumen fényerő pedig kellő világosságot biztosít.