Fehérje shake az izmok támogatására

fehérje shake

Fehérje shake

A sportos élet nélkülözhetetlen szegmense az egészséges táplálkozás. Azonban gyakori probléma, hogy a sportolók vagy sportosan élők nem tudnak annyi élelmiszert elfogyasztani, ami kellő mennyiségű energiát biztosítana az izmoknak. A támogatásukhoz való a fehérje shake, amit tejjel vagy vízzel kell eldolgozni és tízórai, esetleg uzsonna helyett elfogyasztani.

A Scitec által forgalmazott fehérje shake porok zöme állati eredetű proteint tartalmaz, de vegán, növényi alapút is talál. Ráadásul megannyi ízben kapható, így változatossá lehet tenni még ezt az étrend kiegészítőt is. A fehérje shake felhozatal mellett, proteinszeletekből is bőven válogathat, ami csillapítja az éhséget, ugyanakkor energiát biztosít az edzés előtt álló izomkötegeknek.

Rendszerint a body builderek fogyasztják, de nem zárja ki, hogy más edzésformát kedvelők is alkalmazzák. Konzultáljon az edzőjével vagy olvassa el a termékleírásokat, hogy a legmegfelelőbb terméket tudja beszerezni tőlünk! Üzleteinket Győrött is megleli, így személyesen is vásárolhat.