A porálló telefon bírja az extrém körülményeket

Porálló telefon

Aki építkezésen, asztalosműhelyben vagy egyéb olyan helyen dolgozik, ahol rendszeresen nagy por van, a saját holmiinak a védelmére is kell gondoljon. Például az elektromos kütyükben nagy kárt okozhat a finom por, ezért azokat jól el kell zárni vagy porálló telefon beszerzése szükségessé válik.

Az utóbbi talán azért jobb megoldás, mert akkor sem veszélyezteti a készüléket, ha éppen munka közben használja. Márpedig bizonyára azért van a közelében, hogy bármikor elérhető legyen, így a mobil becsomagolása, elzárása nem feltétlenül jelent jó alternatívát.

A porálló telefon nyugodtan maradhat elől, megfoghatja akkor is, ha éppen benne van egy nagy falbontási munkálatban, esetleg betont kavar, mert hosszútávon is ellenáll ennek a károsító tényezőnek. Sőt, a porálló telefon általában az ütést is jól viseli, ami az ilyen szakmákban szintén jól jöhet, hiszen bármikor ráeshet valami, de a készülék is lezuhanhat néhány métert, persze betonra is, amit az átlagos berendezés nem bír ki. Éljen Ön is a porálló telefon előnyeivel!