A Ferihegy autó parkoló lehetőségei

Ferihegy autó parkoló

Ferihegy autó parkoló

Utazni készül repülővel és emiatt a parkolással kapcsolatos információkra van szüksége? Ha igen, akkor az oldalunkon van a helye, ahol online foglalhat parkolóhelyet arra az időre, amíg külföldön tartózkodik! Ferihegy autó parkoló szempontjából gazdag kínálattal bír.

Vecsésen például egy fedett, modern, bekamerázott, őrzött terület áll a rendelkezésére, méghozzá fapados árakkal. Egyedi szerződéskötési lehetőséget is kínálunk a hosszú távú parkolás esetén és nemcsak személygépkocsiknak biztosítunk férőhelyet. Buszok, motorkerékpárok, hajók, utánfutók vagy munkagépek parkolására, tárolására is adottak a körülmények.

A fapados Ferihegy autó parkoló ingyenes transzfert kínál a repülőtér termináljaira, méghozzá légkondicionált buszokkal. A terület 8 kamerás éjjellátó kültéri kamerarendszerrel van ellátva, a személyzet pedig non-stop nyitva tartással és állandó őrzéssel biztosítja a maximális működést és biztonságot. Ha több információra van szüksége, honlapunkon megtalálja a kérdéseire a választ.