Webáruház

Van olcsó lézeres egér is

Lézeres egér

Amikor az első lézeres, igen modern mouse-ok megjelentek, sokan nem kedvelték ezeket, mert az egér gyakran ugrált, és nagyobb rántásokkor szinte kezelhetetlenné vált.

Természetesen, a nagyobb cégek hamar megoldották ezt a gondot, ezért a mai lézeres egér tökéletesen funkcionál, és a legkisebb, legnagyobb mozgásra is hibamentesen reagál. Azonban azt tudnia kell egy érdeklődőnek, vásárlónak, hogy a kiváló lézeres egér sok esetben több, mint 10 ezer forintba is kerülhet. Olvasd Tovább

Mire való az indol3c?

Indol3c kapszula

Több súlyos kórkép fennállását idézhetik elő a hormonális egyensúlytalanságok, amelyek nagyon gyakran az ösztrogéndominancia miatt jelentkeznek. Ezeknek a problémáknak a megszüntetésére az orvosok által felírt gyógyszerek mellett, léteznek már természetes készítmények is, az indol3c kapszula pedig pontosan ilyen.

Ez egy olyan hatóanyag, ami segíti a szervezet méregtelenítési folyamatait. Nézzük meg pontosan, hogy milyen állapotok esetében nélkülözhetetlen az indol3c! Például mióma, policisztás petefészek szindróma, endometriózis, illetve premenstruációs szindróma esetén.

Olvasd Tovább

Nagyon kelendő az Ulefone Vienna

Ulefone Vienna

Egyesek azt gondolják, hogy az Ulefone csakis olyan mobilokat dob piacra, amelyek jó videókat, képeket és hangfelvételeket készítenek.

Az igazság az, hogy az Ulefone Vienna megjelenésével teljesen bebizonyosodott, hogy a gyártó ennél sokkal többre képes, és a pozitív tulajdonságok egyből felszínre törnek, alig pár perces használat után. A Vienna telefonról bátran kijelenthető, hogy nem csak a hangzásért vehető és szerethető meg. Az új Ulefone Vienna olyan kialakítást kapott, ami minden intelligens kütyürajongót elámít. Olvasd Tovább

A lézeres távolságmérő precíz eszköz

Precíz mérés a lézeres távolságmérővel

A mérőszalag rendkívül hasznos, de sokszor nem elég precíz. Akármennyire és gondolnánk megfelelőnek az ezzel végzett méréseket, be kell látnunk, hogy azok nem olyan pontosak, mintha a lézeres távolságmérő állt volna a rendelkezésünkre.

A készülék egyik kiemelkedő előnye az, hogy akadályok esetén is képes magasságot, távolságot, területet és térfogatot mérni. Továbbá még egy eszközt, a vízmértéket is képes helyettesíteni. Egy építkezés során nagyon fontos, hogy minden épületi elem precízen illeszkedjen. Ez csak akkor lehetséges, hogyha van egy lézeres távolságmérő, amivel minden megfelelően kiszámítható.

Olvasd Tovább

Névjegykártya tartó minden íróasztalra

Névjegykártya tartó

Névjegykártyával már nagyon sokan rendelkeznek, az üzleti életben pedig egyenesen nélkülözhetetlen.

Ezért az íróasztal állandó kelléke kell legyen a névjegykártya tartó is, hiszen így bármikor átnyújthatjuk a névjegykártyát anélkül, hogy fiókokban vagy táskákban kotorásznánk. Amellett, hogy nagyon praktikus, még kifejezetten jól is mutat. A minőségi anyagfelhasználás, az egyedi design azt sugallja, hogy tulajdonosa igényes és összeszedett ember. Olvasd Tovább

Az olcsó viztisztító készülék is lehet eredményes

Olcsó víztisztító készülék

Sajnos egyre több megbetegedés fő okozójaként tartják számon a nem megfelelő minőségű víz fogyasztását. Ez azért van, mert a klór és annak bármilyen származéka nagyon rossz hatással van a szervezetre.

Egy olcsó víztisztító készülék azonban gyorsan elejét veheti a problémának, hiszen ezzel már rengeteget tehet azért, hogy a csapvíz valóban fogyaszthatóvá váljon. Természetesen az orvosok nem győzik eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos mindennap a kellő folyadékbevitel, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy a minőség hiánya is ugyanolyan károkat okozhat. Olvasd Tovább

A csepegtető gomba gazdaságos felhasználása

Gazdaságos öntözőrendszer

Az öntözőrendszerek kialakítása pontos tervezést igényel. A csepegtető gomba fontos szerepet játszik ebben, mivel ezáltal fog megfelelő helyre kijutni a víz. Ezzel az egyszerű eszközzel biztosítani lehet a gazdaságos, ám hatékony vízellátást.

Hogyha nem figyelünk oda kellőképp az öntözőrendszer tervezésére, akkor megtörténhet, hogy rengeteg folyadékot fogunk pazarolni, ami nagyobb költségekkel jár együtt. A csepegtető gomba egyszerűen szétszedhető, ezért könnyen tisztítható, hogy továbbra is biztosítani tudja a megfelelő vízáramlást.

Olvasd Tovább

Csepel vázak évtizedek óta a piacon vannak

Csepel váz

Gyakran lehet hallani, hogy az emberek, akik hosszabb biciklitúrákon vesznek részt, maguk szerelik össze a kerékpárjaikat. Feltevődik a kérdés, hogy vajon miért? Nem egyszerűbb bemenni egy biciklis szaküzletbe és megvásárolni a készen összeszerelt kerékpárt?

Nos, valószínűleg így a saját igényeiknek megfelelő biciklit rakják össze. A Csepel váz azoknak jelent óriási segítséget, akik a fent leírtak alapján cselekszenek. Férfi és női kerékpárokhoz egyaránt készítenek vázakat, több méretben, típusban és színben. A vásárlónak csak annyit kell tennie, hogy fellép az internetes felületre, kiválasztja a számára megfelelő Csepel vázat, megrendeli és néhány napon belül kiszállítják. Olvasd Tovább

A beltéri tolóajtó árak befolyásoló tényezői

Beltéri tolóajtó árak

Sokan szereltetnek a hátsó kertre néző tolóajtót, mert egyrészt ez a típus több fényt enged be a lakásba, mint a hagyományos változatok, másrészt pedig, amikor nincs becsukva, akkor olyan érzést kelt, mintha a kert és az adott szoba egy légteret képezne.

Ugyanakkor, a beltéri tolóajtó árak után is sokan érdeklődnek, csak legtöbbször nem a helyiségek egybenyitása érdekében, hanem helyszűke miatt. Ugyanis a tolóajtó olyan szobákban is megoldást kínál, ahol nincs lehetőség egy hagyományos modellt teljesen kinyitni, de akkor is kiváló, ha szeretnének egy kis plusz szabadterületet nyerni. Olvasd Tovább

A kézszárító kényelmes megoldás

Kézszárító berendezés

A termék többféle formában, méretben, valamint árban érhető el, teljesítményétől függően. A kézszárító berendezés interneten keresztül is megrendelhető. Mindegyik darab minőségi alkatrészből készül, hogy évekig lehessen zavartalanul használni. Nagyon sok előnye van, ami miatt igen közkedveltté vált.

Megbízható működést biztosít az állítható érzékelőknek köszönhetően, így a teljesítményt az igényeknek megfelelően állítják be. Ez mindenképp költséghatékony megoldásnak számít. Egy ilyen termék üzemeltetése sokkal kevesebb összegbe kerül a vállalatoknak, cégeknek, éttermeknek, mint a törölköző tartók feltöltése és szervizelése. Olvasd Tovább