Vásárlás

Kedvező riasztó ár várja

Riasztó ár

Riasztó ár

A lakásban már eléggé régi a védelmi rendszer, ezért ideje lenne helyette valami más, ami korszerű, esztétikus és nem kerül óriási összegbe? Amikor valaki a riasztó ár kapcsán érdeklődik, meglepetten veszi észre, hogy vannak igazán kedvező lehetőségek is.

Talán amiatt alakult ki, hogy pár évvel ezelőtt magas árak jellemezték ezt a területet. A technika fejlődésével viszont a szakemberek könnyebben és gyorsabban tudnak dolgozni, ami tulajdonképpen pozitívan hat a tarifákra is.

Olvasd Tovább

Az autó fényszóró használatának területei

Autó fényszóró

A vezető biztonsága nagyban függ az autó világítási rendszerétől. Ennek fontos eleme az autó fényszóró. A gépkocsin elhelyezett lámpáknak, azok felszerelési helyétől és a működésétől függően, a következők a funkciói: távolsági megvilágítás, ködszórás, éjszakai fényszórás, irányjelzés és műszerfal világítás.

Az autó fényszóró a gépkocsi legfőbb fényforrása, ami megvilágítja az utat az autó előtt. Ennek a sugara akár 150 méteres távolságban is képes fényt szórni az úttestre és megvilágítani a 300 méteres körzetben található útjelző táblákat.

Olvasd Tovább

Szerezze be a mesepszichológiai kiadványokat!

Mesepszichológia

A kisgyermekek értelmi és érzelmi fejlődése már az anyaméhben elkezdődik és a megszületésétől kezdve minden külső inger hatással van rá. A mesepszichológia igazi tudományággá nőtte ki magát, mert bebizonyosodott, hogy milyen pozitív hatása van a meséknek a gyermekek életére.

Valójában a mesefigurák segítségével tudnak felkészülni a felnőttkor kihívásaira és megpróbáltatásaira. Mindenki meg kell küzdjön a saját félelmeivel és a világtól jövő nyomással, az elvárások sorozataival, ezért a mesékben megjelenő negatív és pozitív figurák történeteire szükségük van.
Olvasd Tovább

A maja Uroborosz érdekes könyv

A maja Uroborosz

Sokan ijesztgettek minket azzal, hogy 2012 decemberében vége lesz a világunknak. Az üzenet kommunikálása egy kicsit félresikerült, hiszen nyilván nem fizikai értelemben semmisült meg a Föld, hanem spirituális szempontból kezdődött el egy új korszak „A maja Uroborosz” nevű könyv szerint.

A szerző, Drunvalo Melchizedek elzarándokolt azoknak a maja bölcseknek az utódaihoz, akiktől a fent említett jóslat származik. Kiderült, hogy szerintük az új korszakban nagyon fontos szerephez jut majd a szív aktiválása.

Olvasd Tovább

Szénszűrővel ellátott víztisztító

Víztisztító

A tiszta víz elérhetőségének problémája a világ számos országában sürgős megoldásra vár, de a gyorsan fejlődő Kínában különösen érzékelhető. A jelenlegi helyzetben, a cserélhető patronokkal felszerelt víztisztító a legalapvetőbb módja annak, hogy jó minőségű vizet kaphassunk.

A legnépszerűbb típus a szénszűrővel ellátott filter. Az ilyen szűrők könnyen beszerezhetőek, egyszerűen telepíthetőek és kiszűrik az alapvető szennyeződéseket.

Olvasd Tovább

Minőségi szagelszívó a konyhájába

Szagelszívó

Ez egy olyan berendezés, amelyiknek ha egyszer megtapasztalja a jótékony hatását, egyből beleszeret és ragaszkodni fog hozzá. Ha szeret a konyhában tevékenykedni, akkor a szagelszívó készüléket pont Önnek találták ki!

Ha otthon érzi magát a fakanalak, lábasok, serpenyők világában, akkor bizonyosan gyakran illatfelhők között tevékenykedik. Ez akadályozó tényező is lehet, főleg olyankor, amikor egyszerre több ételt készít, például, amikor az édes illatok keverednek a sós párolgásokkal, vagy az égett olaj szaga szétterjed az egész lakásban.

Olvasd Tovább

Csomagolás a PE fólia segítségével

PE fólia

Az élelmiszerek frissességének megőrzéséhez fontos a megfelelő csomagolás megválasztása. A PE fólia erre nagyszerű megoldás. Ezeket az anyagokat a felhasználók tekercsbeli kivitelben vásárolhatják meg, amit a termékek egységcsomaggá alakítására, megóvására használják.

A PE fólia elnevezés alatt olyan poliészter burkolót értünk, amelyikben az előállításkor bevitt feszültség hő hatására felszabadul és ennek köszönhetően zsugorodik. Tekintse meg a shop.zalapak.hu igen bőséges kínálatát!

Olvasd Tovább

A telefon webáruház garanciát biztosít

Telefon webáruház

Előfordulhat, hogy egyetlen mobilszolgáltató kínálatában sem talál olyan telefont, ami elnyeri a tetszését. Ilyenkor érdemes a kártyafüggetlen készülékek megvásárlása mellett döntenie. Bármilyen SIM kártyát beléjük rakhat.

A telefon webáruház igen nagy készlettel rendelkezik, ennél fogva bőven lesz miből válogatnia. A legnívósabb márkák bukkannak fel a készletben. Lehetőség nyílik magyar menüvel rendelkező iPhone, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi vagy Caterpillar készüléket vásárolni. Olvasd Tovább

Térelválasztó háló a kertbe

Térelválasztó háló

Mit tehetünk, ha szeretnénk elhatárolni a saját telkünket, de valamilyen ok folytán nem tudunk kerítést építeni? Telitalálatnak számít a térelválasztó háló ebben az esetben. Így könnyedén megelőzhetjük, hogy illetéktelenek jussanak be hozzánk.

Előnyt jelent, hogy árnyékot is vethetünk a segítségével. Nagy segítséget nyújt, ha olyan palántákat szeretnénk nevelni, amelyek nem bírják jól a napsütést. Akár az üvegház tetejére is felhelyezhetjük a fény megszűrése érdekében. Olvasd Tovább

Lambéria Pécs?

Lambéria Pécs

Lambéria Pécs

Lambéria Pécs

Amikor az ember építőanyagokat vásárol, akkor máshol is körül kell néznie, nem csak ott, ahol él, ahol lakik – pláne, ha amúgy egy nagyvárosról van szó, ahol minden elérhető helyben is. Kiváltképpen igaz ez arra a helyzetre, amikor lambéria Pécsről kellene a vásárlónak. Valójában arról van szó, hogy a lambéria Pécsről azért lenne ideális megoldás, mivel akkor nem kellene utazni az anyagért, nem lenne a szállítással nagyobb gond. Mivel azonban olyan világban élünk, amikor nagyon meg kell fontolni azt, hogy miképpen is döntünk egy-egy adásvétel kapcsán, érdemes megfontolni, hogy a lambéria Komlóról legyen beszerezve? Olvasd Tovább