Vásárlás

A maja Uroborosz érdekes könyv

A maja Uroborosz

Sokan ijesztgettek minket azzal, hogy 2012 decemberében vége lesz a világunknak. Az üzenet kommunikálása egy kicsit félresikerült, hiszen nyilván nem fizikai értelemben semmisült meg a Föld, hanem spirituális szempontból kezdődött el egy új korszak „A maja Uroborosz” nevű könyv szerint.

A szerző, Drunvalo Melchizedek elzarándokolt azoknak a maja bölcseknek az utódaihoz, akiktől a fent említett jóslat származik. Kiderült, hogy szerintük az új korszakban nagyon fontos szerephez jut majd a szív aktiválása.

Olvasd Tovább

Szénszűrővel ellátott víztisztító

Víztisztító

A tiszta víz elérhetőségének problémája a világ számos országában sürgős megoldásra vár, de a gyorsan fejlődő Kínában különösen érzékelhető. A jelenlegi helyzetben, a cserélhető patronokkal felszerelt víztisztító a legalapvetőbb módja annak, hogy jó minőségű vizet kaphassunk.

A legnépszerűbb típus a szénszűrővel ellátott filter. Az ilyen szűrők könnyen beszerezhetőek, egyszerűen telepíthetőek és kiszűrik az alapvető szennyeződéseket.

Olvasd Tovább

Minőségi szagelszívó a konyhájába

Szagelszívó

Ez egy olyan berendezés, amelyiknek ha egyszer megtapasztalja a jótékony hatását, egyből beleszeret és ragaszkodni fog hozzá. Ha szeret a konyhában tevékenykedni, akkor a szagelszívó készüléket pont Önnek találták ki!

Ha otthon érzi magát a fakanalak, lábasok, serpenyők világában, akkor bizonyosan gyakran illatfelhők között tevékenykedik. Ez akadályozó tényező is lehet, főleg olyankor, amikor egyszerre több ételt készít, például, amikor az édes illatok keverednek a sós párolgásokkal, vagy az égett olaj szaga szétterjed az egész lakásban.

Olvasd Tovább

Csomagolás a PE fólia segítségével

PE fólia

Az élelmiszerek frissességének megőrzéséhez fontos a megfelelő csomagolás megválasztása. A PE fólia erre nagyszerű megoldás. Ezeket az anyagokat a felhasználók tekercsbeli kivitelben vásárolhatják meg, amit a termékek egységcsomaggá alakítására, megóvására használják.

A PE fólia elnevezés alatt olyan poliészter burkolót értünk, amelyikben az előállításkor bevitt feszültség hő hatására felszabadul és ennek köszönhetően zsugorodik. Tekintse meg a shop.zalapak.hu igen bőséges kínálatát!

Olvasd Tovább

A telefon webáruház garanciát biztosít

Telefon webáruház

Előfordulhat, hogy egyetlen mobilszolgáltató kínálatában sem talál olyan telefont, ami elnyeri a tetszését. Ilyenkor érdemes a kártyafüggetlen készülékek megvásárlása mellett döntenie. Bármilyen SIM kártyát beléjük rakhat.

A telefon webáruház igen nagy készlettel rendelkezik, ennél fogva bőven lesz miből válogatnia. A legnívósabb márkák bukkannak fel a készletben. Lehetőség nyílik magyar menüvel rendelkező iPhone, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi vagy Caterpillar készüléket vásárolni. Olvasd Tovább

Térelválasztó háló a kertbe

Térelválasztó háló

Mit tehetünk, ha szeretnénk elhatárolni a saját telkünket, de valamilyen ok folytán nem tudunk kerítést építeni? Telitalálatnak számít a térelválasztó háló ebben az esetben. Így könnyedén megelőzhetjük, hogy illetéktelenek jussanak be hozzánk.

Előnyt jelent, hogy árnyékot is vethetünk a segítségével. Nagy segítséget nyújt, ha olyan palántákat szeretnénk nevelni, amelyek nem bírják jól a napsütést. Akár az üvegház tetejére is felhelyezhetjük a fény megszűrése érdekében. Olvasd Tovább

Lambéria Pécs?

Lambéria Pécs

Lambéria Pécs

Lambéria Pécs

Amikor az ember építőanyagokat vásárol, akkor máshol is körül kell néznie, nem csak ott, ahol él, ahol lakik – pláne, ha amúgy egy nagyvárosról van szó, ahol minden elérhető helyben is. Kiváltképpen igaz ez arra a helyzetre, amikor lambéria Pécsről kellene a vásárlónak. Valójában arról van szó, hogy a lambéria Pécsről azért lenne ideális megoldás, mivel akkor nem kellene utazni az anyagért, nem lenne a szállítással nagyobb gond. Mivel azonban olyan világban élünk, amikor nagyon meg kell fontolni azt, hogy miképpen is döntünk egy-egy adásvétel kapcsán, érdemes megfontolni, hogy a lambéria Komlóról legyen beszerezve? Olvasd Tovább

DKNY parfüm elérhető áron

DKNY parfüm

Vannak olyan parfümök, amik igen jellegzetes külsővel rendelkeznek. Például a DKNY parfüm ebbe a kategóriába tartozik, hiszen azonnal fel lehet ismerni a különleges üvegcséjéről. A kerek alakú, két részre szétszedhető tartója nagyon praktikus.

Található rajta egy apró címke is, ami jelzi a márkát és a terméknevet. Minden egyes széria másféle színben pompázik. Van közöttük lila, rózsaszín, fekete, almazöld és piros verzió is. A DKNY parfüm elsősorban nőknek készült, de van néhány férfiaknak való típusa is. Olvasd Tovább

A trendi függönyök a kellemesebb hangulatért

Trendi függönyök

Ezek a darabok a szobák díszítésére, az ablakok elsötétítésére szolgálnak. A trendi függönyök napjainkban rengetegféle változataban elérhetőek. Különböző színösszeállításban, formában és méretben vásárolhatja meg az otthonába illő darabot. A mai modern termékek közé sorolható az organza, a batist, a jacquard, a voile, valamint a sable.

Mielőtt eldöntené, hogy melyiket is válassza, előtte mérje le azt a területet, ahová szeretné, szélességben és hosszúságban is, mivel így tudja meg pontosan, hogy milyen méretű terméket készíttessen, vagy vásároljon meg! Olvasd Tovább

Ariston Velis Evo 100 bojler dupla víztartállyal

Ariston Velis Evo 100 bojler

Ha unja már, hogy a jelenlegi vízmelegítője korántsem tökéletes, akkor vásároljon egy másikat! Nyári Tibor és Nyári Zoltán szívesen segít Önnek a választásban. Az Ariston Velis Evo 100 bojler képes maximalizálni a felhasználói élményt, a sokrétű funkciónak hála. Előre fel tud készülni a víznyerési időpontokra.

Dupla tartállyal rendelkezik, tehát nem kell attól félnie, hogy hamar kifogy belőle a meleg víz. A kisméretű Ariston Velis Evo 100 bojler könnyen elfér a fürdőszobában. A benne lévő rendszer odafigyel arra, hogy milyen szokásai vannak, és ehhez igazítja a víz felmelegítését. Olvasd Tovább